Budgetlægning For velstand

Budgetlægning For velstand
Syv trin til Følg at opnå økonomisk frihed
Uden en lyd finansielle plan, en virksomhed er dømt til at mislykkes – er styre dine personlige finanser ikke anderledes. En sund personlig finansielle plan er afgørende for både din finansielle og følelsesmæssige velvære.
Vi har udarbejdet en enkel og nem at bruge budgetprocessen for dig. Denne budgetprocedure vil vise dig hvordan du grundigt udvikle en finansieringsplan og føre dig på vej til økonomisk frihed.
Lave en komplet liste af din månedlige indkomst.
Budgetprocessen starter altid med en månedlig indkomst; ens indkomst vil vise, hvor meget man har at tilbringe hver måned. Når udvikle din månedlige indkomst, skabe bestemt hen til omfatte tage hjem løn fra dit job, eventuelle bonusser, som du modtager, udbytte og renteindtægter fra investeringer, skat restitutioner fra regeringen, gaver fra andre medlemmer af familien, og enhver anden form for indkomst du kan kræve i den pågældende måned. Hvis du ønsker en totalindkomst budgettering tool, ring venligst din kredit rådgiver på amerikanske gæld Solutions. De kan kontaktes på 1-800-246-4019. Eller du kan besøge vores websted, www.adshq.org og komplet en af vores online kredit rådgivning programmer. En af vores kredit rådgivere vil være glade for at hjælpe dig med at fuldføre din indkomst budgettering regneark.
Lave en komplet liste over dine månedlige udgifter.
Ligesom den komplette liste over en indkomst, skal man lave en omfattende liste over hans/hendes udgifter. Når du foretager din liste over udgifter, er det vigtigt at opdele dem i tre forskellige kategorier, fast, fleksibel og diskret.
Faste udgifter: udgifter, der ikke ændrer fra måned til måned. Gode eksempler på faste udgifter er din pant eller leje betalinger, en bil betaling, forsikringspræmier (f.eks. livsforsikring, Bilforsikring eller sygeforsikring) eller eventuelle andre udgifter, der ikke varierer fra måned til måned. Når du har indsamlet alle dine faste udgifter, du har brug at gøre dine faste udgifter til brug i alt lidt senere i processen.
Fleksibel udgifter: udgifter, der varierer fra måned til måned. Typisk, kan du kontrollere din fleksible udgifter til en vis grad. Fleksibel udgifter omfatter emner såsom dagligvarer, utilities, tøj, restaurant udgifter, haircuts, brændstof og andre elementer, ændre fra måned til måned. Du bør kunne se at du har mindst nogle kontrol over dine fleksible udgifter. Igen, samlede alle dine fleksible udgifter; Vi vil også bruge dette senere i processen.
Diskretionære udgifter: diskretionære udgifter er klart ikke nødvendige for din overlevelse og kan være årsag til mange af dine økonomiske problemer. Gode eksempler på diskretionære udgifter er underholdning, ferier, film, alkohol og bokseklub. Igen, samlede alle dine diskretionære udgifter.
Sætte dine udgifter i de fleste prioriteret rækkefølge.
Hvis dine udgifter overstiger din indkomst, vil du være i en position, hvor du bliver nødt til at bruge kreditkort til at betale for din indkomst manko. Dette er, hvordan de fleste mennesker får i kreditkort gæld. Det er vigtigt at overvåge din brug af kreditkort til at betale disse udgifter. De langsigtede virkninger af lån for at betale for dine nuværende udgifter kan være meget farlige økonomisk. Din kredit rådgiver på amerikanske gæld Solutions vil være glade for at give dig et kreditkort regneark til at hjælpe dig med at spore din kreditkort gæld. Når du har udgjorde den månedlige betaling på alle dine kreditkort gæld, diskuteret Sørg for at medtage denne alt i din samlede faste udgifter i punkt 2a ovenfor.
Trække din samlede månedlige udgifter fra din samlede månedlige indkomst.
Ved at fratrække alle dine månedlige udgifter fra din månedlige indkomst, vil du tydeligt se, hvis du vil have finansielle vanskeligheder. Hvis du har flere udgifter end du gør indkomst, vil du have en negativ udgift til indkomst-forholdet. I lægmand vilkår betyder det, at du bruger mere end du gør. Dette er den typiske årsag til overdreven kreditkort gæld. Da du bruger mere end du gør, skal du finansiere din budget manko med en kilde til kredit som dit kreditkort. Hvis du ikke stopper denne tendens, vil dit kreditkort gæld vokse og vokse, indtil du ikke længere har evnen til at bruge dit kreditkort.
Hvis du har en negativ udgift til indkomst-forholdet, skal du overveje hvilke af dine udgifter, kan du reducere. Først, start med din diskretionære udgifter og derefter gå videre til dine fleksible udgifter at se hvilke udgifter du kan fjerne eller mindske.
Hvis du vil have en omfattende udgift budgettering tool, ring venligst din kredit rådgiver på amerikanske gæld Solutions. De kan kontaktes på 1-800-246-4019. Eller du kan besøge vores websted, www.adshq.org og komplet en af vores online kredit rådgivning programmer. En af vores kredit rådgivere vil være glade for at hjælpe dig med at fuldføre din regning budgettering regneark.
Ved udgangen af hver måned gå over hver udgift, der du afholdt.
Se efter flere måder at begrænse unødvendige udgifter. Der er intet mere gennemslagskraftige i livet end holde dig ansvarlig for dine mål. Hvis du holder dig ansvarlig, vil du altid nå de mål, som du angiver for dig selv. Hvis du ikke holde dig ansvarlig for at nå dine mål, vil du finde, at du aldrig nå dem. Dette er sandsynligvis det vigtigste element i en gældsforvaltning eller kredit rådgivning program. Der er ingen hemmelighed at finansielle succes (se punkt 6 nedenfor for hemmeligheden) og der er ingen hemmelighed at komme ud af gæld (se punkt 4 ovenfor for hemmeligheden). Skønheden i en forbrugerkredit rådgivning eller gæld management program er, at du holdes ansvarlige for de mål, som du angiver for dig selv for at blive gældfri.
Når du gennemgår dine udgifter ved udgangen af hver måned, Husk at sætte udgifter grænser og mål der er opnåelige. Du fik ikke gæld i en dag og du vil ikke komme ud af gælden på én dag. Et værdigt mål tager tid at opnå. Når du får hænge af budgetprocessen og se at du gør fremskridt, kan du ønsker at gå gennem budgetprocessen kvartalsvis, i stedet for månedligt, så længe du fortsætter med at gøre fremskridt.
Forsøge at sætte 10% af din månedlige indkomst i besparelser (401k og IRA besparelser planer har yderligere skattemæssige fordele).
Ved at gemme 10% af din indkomst vil du lære en af de største hemmeligheder til økonomisk rigdom, blanding af interesse. Hvis du gemmer 10% af din indkomst hver måned, vil dine penge begynde at arbejde for dig i korte orden. Det var Albert Einstein, der sagde, at hans største opdagelse var kompoundering af interesse.
Når du overveje din opsparing planer, først sørge for at du helt fylde din 401k og en IRA besparelser planer. Dette vil tillade dine besparelser at akkumulere skattefrit. Dette vil fremskynde væksten af dine aktiver med 20-40%, afhængigt af din skatteklasse.
Når du har udfyldt din skat udskudt besparelser planer, bør eventuelle yderligere besparelser, som du kan gøre gå ind i en almindelig opsparingskonto. Dette kunne omfatte en pengemarkedet konto i en bank (en meget sikker, men lav højtydende investeringer) eller en form for investeringskonto (en meget mindre sikker men typisk højere højtydende aktiv i det lange løb).
Husk også, at enhver reserve, som du opretter vil bidrage til at sikre, at du ikke har at leve lønseddel til lønseddel.
Hvis du vil vide mere om, hvordan du bygge rigdom i dit liv, ring venligst din amerikanske gæld Solutions kredit rådgiver. De kan kontaktes på 1-800-246-4019. Kontroller, at du beder dem om vores annoncer rigdom bygning ProgramTM. Dette program vil vise dig hemmeligheden til at opbygge rigdom i dit liv. Eller du kan besøge vores websted, www.adshq.org og komplet en af vores online kredit rådgivning programmer. En af vores kredit rådgivere vil være glade for at hjælpe dig med vores rigdom bygning ProgramTM.
Opdele alle dine udgifter med antallet af paychecks du modtager hver måned.
Ved at dividere din samlede udgifter (fremstillet ved tilsætning af din diskretionære udgifter til dine faste udgifter og dine fleksible udgifter) med antallet af lønsedler, som du modtager, vil du se, om din lønseddel er tilstrækkelig til at dække dine udgifter, hvis det er, du bør være i god form. Hvis det ikke er det, du måske nødt til at stole på andre indtægtskilder eller du bliver nødt til at reducere dine udgifter. Igen, hvis du har brug at reducere dine udgifter, skal du se til din diskretionære udgifter først og derefter din fleksible udgifter andet. Hvis du ikke kan reducere dine udgifter, kan du ringe til amerikanske gæld Solutions og tale med din kredit rådgiver. Vi vil hjælpe dig med at udvikle dit budget uden beregning. Eller du kan besøge vores websted, www.adshq.org og komplet en af vores online kredit rådgivning programmer. En af vores kredit rådgivere vil være glade for at hjælpe dig med at fuldføre din indkomst og regning budgetregneark.
På amerikanske gæld Solutions, håber vi, du finde denne artikel både informativ og hjælpsom og ønsker dig bedst i at sikre en gæld gratis fremtid.
Hvis du vil tale med en af vores kredit rådgivere i dag, venligst klik her nu eller ring til os gratis på 1-800-246-4019.
Amerikanske gæld Solutions, 2003, alle rettigheder forbeholdes. Amerikanske gæld Solutions er en 501(c)(3) ikke-For-Profit organisation dedikeret til at levere en gæld fri fremtid for vores kunder. Amerikanske gæld Solutions er medlem af AICCCA og er certificeret kredit rådgivere på personale til at tjene dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *