Er du studerende og venter på at din SU-ansøgning bliver godkendt? Så tag et lån og få råd til dine regninger

Som studerende kan økonomien ofte være stram. For langt de fleste er det at være på SU forbundet med billig mad og sparetider. Nogle gange kan der gå noget tid, inden din SU-ansøgning bliver godkendt. Men selvom du står uden penge, dumper regningerne stadig ind ad brevsprække. Med en kassekredit uden sikkerhed kan du betale dine regninger og slippe bekymringerne.

Bo ude som studerende

For mange er det at være studerende forbundet med at bo ude for første gang. Måske bor du med en kæreste, veninde roomie eller måske bor du alene. Lige meget, hvordan din boligsituation ser ud, er det et stort skridt at flytte hjemmefra og bo ude, for første gang. For at du får den bedst mulige start på livet som selvstændig udeboende, finder du nedenfor nogle tips og tricks til, hvordan du bedst muligt tackler den uvante situation.

  • Lån til indskud – Ofte er det en lejebolig du ender op med, og her skal der ofte betales indskud samt et hvis antal måneders forudbetalt husleje. Langt de fleste har slet ikke disse penge, og det er derfor også ganske almindeligt at låne dem. Dette kan du blandt andet gøre ved at klikke ind på consumerloans.dk og undersøge dine muligheder.
  • Lav to-do lister – Som udeboende og studerende er der meget at holde styr på. Lav nogle to-do lister, så du har styr på dine afleveringer, aftaler, indkøb og hvad der ellers fylder i din hverdag.
  • Faste rutiner og organisering – Som udeboende er det en rigtig god idé at få skabt sig nogle faste rutiner, både når det f.eks. gælder den ugentlige hovedrengøring eller lektielæsningen. Organisér din tid og skab nogle faste rutiner, der giver dig ro og overskud i hverdagen.

Søg om SU

Som udeboende og studerende er økonomien ofte stram, og tiden til et fuldtidsjob med en fast løn er der simpelthen ikke. Sørg derfor for, at du får ansøgt om SU i ordentlig tid, så du har en fast indkomst hver måned.