Sådan gør du opvask og tøjvask til en leg

Der er nogle, der mener, at de huslige pligter så som rengøring og vaskning af tøjet, er noget, der bare skal overstås i en fart, og så er der dem, der går og nyder disse aktiviteter. Dog må det konstateres, at der nok er flest mennesker, der hører til den første gruppe. Hvis det nu også inkluderer dig, kan det være, at det kunne hjælpe at få nogle maskiner, der gjorde processerne lidt nemmere.

Sådan slipper du for, at opvasken bliver en sur pligt

Hvis du ikke har en opvaskemaskine, og derfor er tvunget til tage alt opvasken i hånden, er der allerede en kæmpe fejl der. Hvis opvasken er noget, du ikke er vild med, skal du helt sikkert have fat i en opvaskemaskine. Der vil altid være typen, der foretrækker at vaske op i hænderne, men med en opvaskemaskine tager det ikke så meget af din tid. Du kan både få den traditionelle opvaskemaskine, men du kan også få en, der sparer lidt plads – se en test af bordopvaskemaskiner her.

Tøjvasken bliver nemmere med de rigtige hvidevarer

Det er ikke mange af os, der kommer uden om at vaske tøj på et eller andet tidspunkt, og det er sikkert heller ikke mange af os, der kommer til at kunne lide det. Hvis du f.eks. har en vaskemaskine, der ikke larmer særlig meget, og hvor du føler, at tøjet bliver fuldstændig perfekt rent hver gang, vil du værdsætte det på en anden måde, end du ville gøre, hvis du var utilfreds med vaskemaskinen. Det samme gælder tørretumbleren – hvis du mener, at den virker optimalt til dine behov, vil det skabe en form for glæde omkring tøjvask. For at sikre at du får markedets bedste, kan du bl.a. se denne Miele tørretumbler test.